Ny fotbollsklass på Thoren Framtid i Ronneby

Ny fotbollsklass på Thoren Framtid i Ronneby

 Dekorativt element
Vi på Thoren Framtid är stolta över att vara en certifierad grundskola inom fotboll av SvFF! Det innebär att vi har rätt verktyg och kunskap för att hjälpa våra elever att nå så långt som möjligt inom sporten. Därför har vi nu startat en fotbollsklass för de elever som vill satsa på fotbollen.

I ThorenFramtids fotbollsklass kommer eleverna att få träna och kan ta nästa steg inom sporten. Då blir de redo för NIU på gymnasiet eller en satsning inom fotbollen– och får dessutom chansen att idrotta mer under grundskolan.  

Vi söker elever som är födda 07, som redan spelar i en klubb och som vill utvecklas inom fotbollen.

 

I fotbollsklassen kommer vi att öva på fair play, samarbete och att ta eget ansvar för sin träning och utbildning. Samtidigt vill vi stärka samarbetet med föreningar och lokalt idrottande. Men självklart så kommer vi också att spela en hel del fotboll!  

Undrar du något om skolan eller om vår fotbollssatsning? Varmt välkommen på Öppet hus på Thoren Framtid Ronneby den 7 april 2020! Du kan även maila kontaktperson Björn Nilsson med dina frågor på: bjorn.nilsson@thorenframtid.se.

 Dekorativt element

Fler nyheter

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en skola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips för då du är på plats på skolan.

Läs mer
5-årsjubileum för lyckade restaurangprojektet

5-årsjubileum för lyckade restaurangprojektet

Ännu ett år, ännu en framgång för Thoren Framtid Ronnebys case ”Restaurangen”. På slutföreställningen kunde allmänheten ta del av elevernas fina restaurang-prototyper, men de största vinnarna var återigen eleverna som fått förankra flera viktiga ämneskunskaper i ett verkligt arbete.

Läs mer
Career Day

Career Day

Den 25 november hade vi en Career Day här på Thoren Framtid i Ronneby. Kolla in filmen från dagen här!

Läs mer