P4 Blekinge intervjuade Thoren Framtid i Ronneby

P4 Blekinge intervjuade Thoren Framtid i Ronneby

 Dekorativt element
Dagen innan starten för den årliga upplagan av Kalvinknatet i Ronneby medverkade elever från Thoren framtid i P4 Blekinges förmiddagsreportage. Thoren Framtid har alltid ett högt deltagarantal i löpartävlingen som är Sveriges största löparlopp för barn. Inför årets upplaga har Thoren Framtid i Ronneby varit med och hjälpt arrangören FIF Gnistan med bland annat brevutskick av föranmälningar.

När reportern valde att inleda det direktsända inslaget med en springtur insåg han snabbt sitt misstag då alla barnen rusade ifrån honom i ett väldigt tempo. Tillslut lyckades han komma ikapp eleverna för en intervju. Han intervjuade flera av eleverna, bland annat Nova, 5år.

– Vilken fart du fick, du skulle ju vänta på mig?
– Ja men det ville jag inte, berättar Nova skrattande.

Nova som ser fram mot Kalvinknatet tycker också att det är roligt att springa ifrån andra berättar hon i inslaget.

 Dekorativt element

Fler nyheter

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en skola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips för då du är på plats på skolan.

Läs mer
5-årsjubileum för lyckade restaurangprojektet

5-årsjubileum för lyckade restaurangprojektet

Ännu ett år, ännu en framgång för Thoren Framtid Ronnebys case ”Restaurangen”. På slutföreställningen kunde allmänheten ta del av elevernas fina restaurang-prototyper, men de största vinnarna var återigen eleverna som fått förankra flera viktiga ämneskunskaper i ett verkligt arbete.

Läs mer
Career Day

Career Day

Den 25 november hade vi en Career Day här på Thoren Framtid i Ronneby. Kolla in filmen från dagen här!

Läs mer