New
Vi har ny hemsida! Hoppas du uppskattar den. Vi uppdaterar löpande med mer information.

Vi är en utvecklingsskola – med MOD, KRAFT, PASSION och HJÄRTA

Vi vill inte bara bygga en trygg kunskapsgrund hos våra elever – utan även utveckla dem som individer och samhällsmedborgare. För att kunna göra det använder vi oss ständigt av nya metoder och idéer.
Vi har bland annat Profiler, som gör det möjligt för eleverna att utveckla sina intressen; Pop-up School, där vi flyttar ut skolan i verkligheten; och vi arbetar alltid aktivt med digitala verktyg.

Under skolgången får våra elever ta del av verklighetsbaserade case och projekt, praktik och studiebesök, och vi har ett stort fokus på viktiga framtidsegenskaper och framtidskunskaper. Tillsammans testar vi nya vägar och metoder för att lära ut på ett personligt, verkligt och digitalt sätt.

Utveckling sker inte när vi tar samma väg som alla andra. Det sker när vi vågar vara annorlunda. Det är i förändring och utanför invanda mönster som utvecklingen verkligen händer. Och det är där som Thoren Framtid vill vara.

Därför ligger Thoren Framtid alltid steget före och vågar göra det oväntade.

Bara då kan vi utveckla våra elever, förbereda dem för framtiden och samtidigt driva skolutvecklingen i Sverige framåt. Utifrån vår pedagogiska grund vill vi skapa en verklig skillnad för de elever och föräldrar som väljer oss.

På Thoren Framtid får eleverna:

MOD

till att våga vara annorlunda och stå upp för andra.

KRAFT

till att fortsätta försöka, även när något känns svårt.

PASSION

till lärandet och de uppdrag de kommer att få genom skolgången.