Älmhult

På Thoren Framtid Älmhult finns grundskola från årskurs 4-9. Här kan eleverna förbereda sig för gymnasiet i lugna och kreativa studiemiljöer tillsammans med våra ambitiösa lärare.
 Dekorativt element
Framtidsförmågor och entreprenörskap löper som en röd tråd genom hela skolan och vi använder oss av ett metodiskt tillvägagångssätt i lärandet. Det gör att eleverna får alla förutsättningar att lyckas nå sina mål i skolan.
 Dekorativt element

Thoren Framtids elever attackerar – med poesin som vapen

Att läsa poesi och dikter behöver inte vara något du gör ensam och i tystnad. Det bevisar eleverna på Thoren Framtid i Älmhult. Under Läsfestveckan i Älmhults bibliotek ”attackerar” de besökarna med upplästa dikter.