Falkenberg

På Thoren Framtid i Falkenberg jobbar vi med ledorden mod, kraft och passion med hjärtat, något som speglas i hela vår verksamhet. Vi arbetar aktivt med tryggheten på skolan genom att starta upp varje nytt läsår med gemensamma aktivitetsdagar för hela skolan. Utöver detta arbetar vi även åldersintegrerat på andra sätt, bland annat genom fadderverksamhet och profilval.
Att lära tillsammans är något vi lägger stor vikt vid i vårt arbete med Kooperativt lärande, ett arbetssätt där eleverna lär med och av varandra. Rörelse är en naturlig del i undervisningen och något som visat sig hjälpa eleverna att hålla fokus. Just nu har vi ett samarbete med en av våra lokala innebandyklubbar och förra läsåret samarbetade vi med vår lokala golfklubb på ett likvärdigt sätt. På vår skola i Falkenberg blir eleverna förberedda för framtiden, till exempel genom att de lär sig ta eget ansvar över sitt lärande. Vi vågar ställa krav på våra elever – då kan de växa som individer och utveckla sina unika talanger och förmågor.

Det finns inga nyheter att visa

Exercitationem Ut
February 28, 2019