Tollarp / Axona

Varmt välkommen till Thoren Framtid Axona i Tollarp (f.d Axonaskolan). Vi har inriktning mot idrott och hälsa samt utomhuspedagogik.
 Dekorativt element
ADRESS
Lundgrens väg 2B
298 32 Tollarp
FRÅGOR OM SKOLAN
Administration: 044-31 00 23 - Fritidshem: 0730-81 97 18
axona.info@edu.thorenframtid.se
REKTOR
Christian Pröjtz
christian.projtz@thorenframtid.se

Dekorativt element

ThorenGruppen skriver avtal med Pressreader – ger elever tillgång till digitala magasin och tidningar

ThorenGruppen AB har skrivit avtal med Pressreader. Nu erbjuds samtliga grund- och gymnasieskolor tillgång till ett stort utbud av digitala magasin och tidningar.

Lokal information

Nedan hittar ni länkar till viktig information och dokument som gäller vår skola:

Publik dokumentmapp

Läsårskalender

Lunchmenyer och annat kul hittar ni på våra sociala medier: