Ronneby

Thoren Framtid Ronneby har fritidsverksamhet och grundskola till klass nio. Det gör att vi kan erbjuda en sammanhållen och trygg skolgång, där våra elever blir väl förberedda för framtiden på gymnasiet.
Framtidsförmågor och entreprenörskap löper som en röd tråd genom hela skolan och vi använder oss alltid av ett metodiskt tillvägagångssätt i lärandet. Det gör att eleverna får alla förutsättningar att lyckas nå sina mål i skolan. Vår fina skola ligger nära vackra grönområden och parker.

P4 Blekinge intervjuade Thoren Framtid i Ronneby

Dagen innan starten för den årliga upplagan av Kalvinknatet i Ronneby medverkade elever från Thoren framtid i P4 Blekinges förmiddagsreportage. Thoren Framtid har alltid ett högt deltagarantal i löpartävlingen som är Sveriges största löparlopp för barn. Inför årets upplaga har Thoren Framtid i Ronneby varit med och hjälpt arrangören FIF Gnistan med bland annat brevutskick av föranmälningar.