Kiruna / Vita vidderna

Thoren Framtid Vita vidderna är skolan som bäst förbereder eleverna för framtiden. Här kan ert barn gå från förskoleklass upp till årskurs 3. Vi har 24 barn och två pedagoger i varje åldersgrupp. Vi har en utomhuspedagogisk profil där eleverna arbetar med upplevelsebaserat lärande där naturen får en central del av undervisningen. Dessutom har vi ett fritidshem som är integrerat i verksamheten.
Vill ni bli en del av vår gemenskap? Då är ni varmt välkomna att ringa till oss onsdagen den 8 januari 2020, kl. 08.00 och ställa ert barn, fött 2016, i kö. Ni når oss på: 076-113 12 22

Det finns inga nyheter att visa