Ljungby

Thoren Framtid Ljungby är en F-9 skola och har fritidsverksamhet. Det gör att vi kan erbjuda en sammanhållen och trygg skolgång. Med tydliga ordningsregler och ett fokus på utbildning blir våra elever så väl förberedda inför framtiden som möjligt.
Ett verklighetsnära lärande löper som en röd tråd genom hela skolan och vi använder oss alltid av ett metodiskt tillvägagångssätt i undervisningen. Det gör att eleverna får alla förutsättningar att lyckas nå sina mål i skolan. Vår fina skola ligger nära vackra grönområden.

Thoren Framtid jobbar med tidning

Klass 1-2 på Thoren Framtid i Ljungby har arbetat med vår lokaltidning Smålänningen en hel vecka. Vi har inte haft några ”vanliga” lektioner utan vi har bakat in ämnena utifrån varje dags tidning. Vi avslutade veckan med att bjuda in en journalist från tidningen som berättade om yrket som också ledde till att hon ville göra ett reportage om klassens arbete. //www.smalanningen.se/article/thoren-framtid-jobbar-med-tidning/