Upplands Väsby / Sandbergska

Thoren Framtid Sandbergska har fritidsverksamhet och grundskola till klass nio. Det gör att vi kan erbjuda en sammanhållen och trygg skolgång, där våra elever blir väl förberedda för framtiden på gymnasiet. Framtidsförmågor och entreprenörskap löper som en röd tråd genom hela skolan och vi använder oss alltid av ett metodiskt tillvägagångssätt i lärandet.
 Dekorativt element
Hos oss är det eleverna som är i fokus. Vi samarbetar med våra elever och tar till oss av deras tankar och idéer – då kan vi tillsammans skapa en bättre skola för oss alla.
 Dekorativt element

Invigning av Thoren Framtid Sandbergska

Sandbergska Competens AB i Upplands Väsby byter namn. Nya namnet Thoren Framtid firades under stor pompa och ståt. – Vi väver samman skolan tillsammans med övriga verksamheter runt om i Sverige, berättar Victoria Svensson, verksamhetschef.

Lokal information