Lär känna vår rektor Eva Svensson

Lär känna vår rektor Eva Svensson

 Dekorativt element
Vi ställde några frågor till vår rektor Eva Svensson på Thoren Framtid Sandbergska i Upplands Väsby.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

- Det bästa med mitt jobb är att få vara en del av alla elevernas resa mot sin framtid. Att tillsammans med all personal få möjlighet att utveckla skolans mål och elevers lärprocesser gör det roligt att gå till jobbet varje dag.  Det jag tycker är särskilt viktig med mitt ledarskap är att skapa ett öppet klimat på skolan så att elever, personal och föräldrar känner förtroende och att de kan vända sig till mig gällande alla olika frågor.

Jag vill att min skola ska genomsyras av framtidstro och glädje, där elevernas drömmar och funderingar tas på allvar, där vi som arbetar med undervisning har ett öppet sinne och ett öppet förhållningssätt, där vi möter varje elev utifrån deras förutsättningar.

Thoren framtid Sandbergska ska vara en skola att längta till!


Vad är det bästa med din skola?

- Det bästa med Thoren Framtid - Sandbergska är alla engagerade pedagoger och alla nyfikna och härliga elever! Att vår skola är en trygg och lugn plats där alla kan känna sig som hemma. En öppen och trivsam miljö med rum för alla.

Hur gör man för att få en skolplats på Thoren Framtid – Sandbergska?

- Då behöver man ställa sig i vår kö och sedan aktivt söka oss i skolvalet. Man ställer sig i vår kö via vår hemsida, under fliken köanmälan.

Vad gillar du att göra på fritiden?

- Jag tycker mycket om att vara ute i naturen/skogen med min hund Zorro och att umgås med familjen. Musik, teater och sång är andra stora intressen + att jag älskar att läsa!

Vad gör dig glad?

- Jag blir glad av att hjälpa andra. Musik gör mig glad, min familj gör mig glad och jag älskar mitt jobb!


 Dekorativt element

Fler nyheter

Argentinaprojektet firar 7 år: ”Värdet är enormt”

Argentinaprojektet firar 7 år: ”Värdet är enormt”

I dagarna har Thoren Framtid Sandbergska välkomnat sin argentinska partnerskola. Det givande samarbetet är nu inne på sitt sjunde år. – Att se eleverna växa som personer gör allt arbete värt det, säger rektor Eva Svensson.

Läs mer
Alla känner alla skapar trygghet och studiero

Alla känner alla skapar trygghet och studiero

På Thoren Framtid Sandbergska i Upplands Väsby får nästan 100 procent av eleverna gymnasiebehörighet. Det lyfts fram i Friskolornas Riksförbunds årliga undersökning av alla grundskolor i Sverige, både friskolor och kommunala. – Värdegrundsarbete och relationsskapande har en mycket central roll i allt vi gör, säger Eva Svensson, rektor på skolan.

Läs mer
Därför är det bra att besöka skolor på plats

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en skola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips för då du är på plats på skolan.

Läs mer