Kalmar

Thoren Framtid Kalmar har fritidsverksamhet och grundskola till klass nio. Det gör att vi kan erbjuda en sammanhållen och trygg skolgång, där våra elever blir väl förberedda för framtiden på gymnasiet.
Framtidsförmågor och entreprenörskap löper som en röd tråd genom hela skolan och vi använder oss alltid av ett metodiskt tillvägagångssätt i lärandet. Det gör att eleverna får alla förutsättningar att lyckas nå sina mål i skolan. Hos oss blir alla sedda för den de är, oavsett bakgrund och förmågor.

Thoren Framtid i Kalmar – skolan som talar över 30 språk

Thoren Framtid i Kalmar har nära 150 elever, med många som ursprungligen kommer från ett annat land än Sverige. Totalt talar eleverna på skolan 32 olika språk – något som rektor Per Johannesson ser som en stor styrka.