Maximus i åk 9 är nöjd med tillvaron

Maximus i åk 9 är nöjd med tillvaron

 Dekorativt element
”Jag har fått mer struktur i mina studier än tidigare och lärarna är kompetenta vilket lett till högre betyg.”

Hej Maximus, berätta lite om vad som gjorde att du började på denna skola?  

- Jag trivdes inte så bra på min förra skola och ville byta till en ny, jag hade två kompisar som redan gick här och då ville jag byta hit för dem trivdes.

Vad är det bästa med att gå på Thoren Framtid?

- Jag känner mig sedd av lärarna, jag känner mig trygg och lär mig mycket på denna skolan. Det har varit lättare att ta till sig kunskapen här och jag har fått mer struktur i mina studier.

Tycker du att Thoren Framtid har förberett dig väl inför framtiden?

- Ja, jag är nöjd med mina studier här på skolan, jag känner mig förbered bra nu inför gymnasiet och jag ska studera ekonomi. Jag har höjt mina betyg vilket jag är glad för.

Vad gillar du att göra på fritiden?

- Jag spelar golf och fotboll i Vittsjö. Jag åker även slalom vilket jag gillar mycket. Sen tycker jag om att resa mycket, mitt favoritresmål är Sitges utanför Barcelona.

Vilket är ditt favoritlag i fotboll ?

- Manchester City.


Vi tackar Maximus för pratstunden och önskar honom stort lycka till på gymnasiet! Dekorativt element

Fler nyheter

Syprojekt på Thoren Framtid uppmärksammas av media

Syprojekt på Thoren Framtid uppmärksammas av media

För andra året i rad har åttorna på Thoren Framtid i Hässleholm fått shoppa begagnat och sedan övat kreativitet och återbruk i ett och samma projekt – och skapelserna finns att beskåda i Röda Korsets skyltfönster. – Man får försöka ändra och påverka det man kan, säger Sanna-Lie Lilja, textilslöjdlärare på skolan, i ett stort reportage i tidningen Norra Skåne.

Läs mer
Julbasar lockade flera hundratals besökare – elevernas produkter sålde slut på minuter

Julbasar lockade flera hundratals besökare – elevernas produkter sålde slut på minuter

När Thoren Framtid Hässleholm arrangerade sin årliga julbasar sålde elevernas egenproducerade julbockar slut på 11 minuter. Att basaren är en central del i hässleholmarnas julfirande säger sig självt, med tanke på de 900 besökarna som vallfärdade till grundskolan.

Läs mer
Därför är det bra att besöka skolor på plats

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en skola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips för då du är på plats på skolan.

Läs mer