Moa gillar det digitala

Moa gillar det digitala

 Dekorativt element
Vi har träffat Moa Oredsson, en av våra lever på Thoren Framtid Hässelholm som berättade lite om sig själv och vad hon tycker om att gå här.

Hej Moa, berätta lite om vad som gjorde att du började på denna skolan?  

- Jag kände många här innan jag började och kände att jag var välkommen till denna skolan.

Vad är det bästa med att gå på Thoren Framtid?

- Lärarna känns kompetenta här och dem är väldigt motiverade att vi ska lära oss så mycket som möjligt, det har gjort att jag fått mycket lättare att ta till mig kunskap. Sen tycker jag att det känns som jag är mer välkommen hit och känner gemenskap som jag inte gjort innan.

Tycker du att Thoren Framtid har förberett dig väl inför framtiden?

- Ja, jag känner mig förbered och vant mig att jobba och studera mer digitalt vilket jag tror är viktigt för mig i framtiden. Nu till gymnasiet ska jag studera teknik och efter det vill jag jobba som arkitekt.

Vad gillar du att göra på fritiden?

- Jag spelar fotboll i Fc Hässleholm. Jag åker även slalom vilket jag gillar mycket. Att ”säsonga” i Sälen är något jag tycker om. Favoritresmålet är Idre, det älskar jag.

Favoritlag i fotboll ?

- Tottenham

 

Vi tackar Moa för pratstunden och önskar henne stort lycka till på gymnasiet!

 

 Dekorativt element

Fler nyheter

Syprojekt på Thoren Framtid uppmärksammas av media

Syprojekt på Thoren Framtid uppmärksammas av media

För andra året i rad har åttorna på Thoren Framtid i Hässleholm fått shoppa begagnat och sedan övat kreativitet och återbruk i ett och samma projekt – och skapelserna finns att beskåda i Röda Korsets skyltfönster. – Man får försöka ändra och påverka det man kan, säger Sanna-Lie Lilja, textilslöjdlärare på skolan, i ett stort reportage i tidningen Norra Skåne.

Läs mer
Julbasar lockade flera hundratals besökare – elevernas produkter sålde slut på minuter

Julbasar lockade flera hundratals besökare – elevernas produkter sålde slut på minuter

När Thoren Framtid Hässleholm arrangerade sin årliga julbasar sålde elevernas egenproducerade julbockar slut på 11 minuter. Att basaren är en central del i hässleholmarnas julfirande säger sig självt, med tanke på de 900 besökarna som vallfärdade till grundskolan.

Läs mer
Därför är det bra att besöka skolor på plats

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en skola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips för då du är på plats på skolan.

Läs mer