Naya och Leia gillar tillvaron på Thoren Framtid

Naya och Leia gillar tillvaron på Thoren Framtid

 Dekorativt element
Vi träffade Naya och Leia som nu går i klass 5 blå. Två glada fotbollstjejer som verkligen gillar tillvaron på Thoren Framtid.

Hej tjejer, hur länge har ni gått på skolan och hur är det att gå på Thoren Framtid?
- Vi har gått här sedan f-klassen och vi går i samma klass, 5 blå. Det är jätteroligt här och det är roligt med våra raster, här finns det alltid saker att göra, vi har en mycket bra och stor skolgård med många utomhusaktiviteter, vi rör på oss och har kul.

Vad tycker ni är det bästa med Thoren Framtid?
- Det finns mycket bra saker men det bästa med skolan är alla kompisar vi har och att vi har så bra personal. Vi har båda fått många kompisar och personalen är väldigt bra och snäll här, vi känner oss trygga och då är det roligt att gå till skolan.

Vilka är era favoritämne och vad vill ni jobba med när ni blir vuxna?
- Vi båda gillar idrott, vi är fotbollsintresserade och vi gillar att röra på oss.
Naya: jag skulle gärna vilja jobba som advokat eller mäklare.
Leia: jag vill gärna bli ridande polis, jag älskar ridning och det är ett stort intresse jag har.

Vad gillar ni att göra på fritiden?
-Vi gillar att umgås med kompisar och sen spelar vi gärna fotboll. Vi spelar båda i Hässleholm fc, vi tycker det är bra att röra på sig och fotboll är riktigt kul.

Med glada miner tackar vi för pratstunden och vi önskar Naya och Leia en riktigt bra sommar och stort lycka till i årskurs 6.

 Dekorativt element

Fler nyheter

Syprojekt på Thoren Framtid uppmärksammas av media

Syprojekt på Thoren Framtid uppmärksammas av media

För andra året i rad har åttorna på Thoren Framtid i Hässleholm fått shoppa begagnat och sedan övat kreativitet och återbruk i ett och samma projekt – och skapelserna finns att beskåda i Röda Korsets skyltfönster. – Man får försöka ändra och påverka det man kan, säger Sanna-Lie Lilja, textilslöjdlärare på skolan, i ett stort reportage i tidningen Norra Skåne.

Läs mer
Julbasar lockade flera hundratals besökare – elevernas produkter sålde slut på minuter

Julbasar lockade flera hundratals besökare – elevernas produkter sålde slut på minuter

När Thoren Framtid Hässleholm arrangerade sin årliga julbasar sålde elevernas egenproducerade julbockar slut på 11 minuter. Att basaren är en central del i hässleholmarnas julfirande säger sig självt, med tanke på de 900 besökarna som vallfärdade till grundskolan.

Läs mer
Därför är det bra att besöka skolor på plats

Därför är det bra att besöka skolor på plats

Att läsa på tar dig bara en bit på vägen. Den bästa känslan för om en skola är rätt för ditt barn får du genom att besöka den. Här listar vi några anledningar att boka in ett besök – och ett par tips för då du är på plats på skolan.

Läs mer